Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs


Beste dorpsgenoten,

de buurtkamer gaat gewoon door. Zelfs tijdens het stemmen voor het Europees Parlement was in de kleine zaal er naast waar we normaliter vertoeven gewoon weer de buurtkamer en beiden gingen gewoon hun eigen gang! Voor zover ik weet waren er geen overlopers, of in één richting, had dan best in beide richtingen gemogen. Velen hebben dus een unieke kans laten liggen. Misschien waren ze beiden even belangrijk?
De laatste tijd heb ik nog al slakken in de tuin, wie niet? Met een slakkegangetje vreten ze mooi je tuin leeg. Zo zie je maar, je hoeft niet snel te zijn om veel te bereiken, misschien een beetje glad en met velen. Maar als je ze goed bekijkt zie je dat het toch wel mooie dieren zijn. Dan 2 noemenswaardige feiten: Op 18 juli hebben we een “BINGO” met leuke prijsjes en op 25 juli een “BBQ” voor een leuk prijsje.
Een spreuk: “Wie nooit van gedachte verandert denk nooit na”.
Tot ziens in de Buurtkamer.

De buurtkamer is op donderdag middag, begint altijd om 14.00 uur en de maaltijden om 17.00 uur.
De prijs van de maaltijden is slechts €8.50
Aanmelden voor een maaltijd kan tot een week er voor in de buurtkamer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0523 683588 of 06 44076119

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven