Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs


Beste dorpsgenoten,

heelaas valt er niets te vertellen over activiteiten, of het zou moeten zijn dat die nog steeds niet doorgaan, maar verder gaat het voor zo ver we weten met de mensen in onze klub wel aardig goed.
Meldden we vorige keer dat we een attentie bij onze gasten hadden bezorgd, ook nu hebben we dat weer gedaan en wel op 1 april (geen mop) i.v.m. pasen. De gasten kregen een zelf-gehaakt netje met zeer hard gekookte, geverfde eieren en chocolade eitjes. Alle gasten waren heel blij met de attentie maar zeker ook met de aandacht voor elkaar. Met dat laatste kunnen we het redden, houdt vol. Ook voor de bezorgers best fijn om de mensen weer eens te spreken. Een beetje warmte kunnen we allemaal heel goed gebruiken. Op bijgaande foto wordt het eierenzakje getoond, het rolletje is een mandala tekening, bedoeld als bezigheids therapie, (wel een vergrootglas nodig). Maar als het klaar is heb je ook wat (gepresteerd).
De mensen van de buurtkamer wensen iedereen het allerbeste!

Leen van Dalen 683588. e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven