Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

al enige tijd en nog enige tijd geen buurtkamer, heel vervelend! Maar we vergeten elkaar niet.
Want al zien we elkaar niet we houden elkaar wel in de gaten en blijven in beeld.
Zo hebben de vaste gasten elkaars telefoon nummer gekregen om elkaar af en toe te bellen en ,ook heel mooi, heeft het muzikaal trio de “Koffers” het plan opgevat om zo mogelijk op 20 juni
‘s middags bij gasten in Lutten langs de deur te gaan om een muzikale groet te brengen. Het trio bestaat uit Annelies Meester, Maaike Kappert en Henk Hans. Waarom ze “Koffers” heten kunt u het beste aan hen zelf vragen maar het schijnt iets te maken te hebben met “cover”, bewerking van bestaande muziek en de koffers waar ze hun spullen in vervoeren. Als u dit leest weet u inmiddels misschien wel of het is door gegaan. Hopelijk is het die zaterdagmiddag na enkele dagen regen een mooie droge middag geweest. Lastig als je zo lang van te voren iets moet schrijven dat bij het lezen waarschijnlijk al verleden tijd is.
We hopen in het volgende nummer goed nieuws te kunnen melden en wensen u een fijne vakantie en / of toch een goede tijd.
De vrijwilligers van de buurtkamer wensen u het allerbeste!

Zodra de buurtkamer weer open gaat worden de gasten daarvan op de hoogte gesteld en zal dat ook op de webside van het dorpshuis vermeld worden, maar mocht u twijfelen, u kunt altijd contact opnemen voor info.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leen van Dalen 683588.

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Klik hier

Ga naar boven