Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,
een kort verslagje van de lange buurt bijeenkomst op 13 februari. Het was een schitterende en heerlijke middag / avond. Het begon zoals altijd met koffie e.d. en vervolgens kregen we een presentatie van dhr. Eleveld over Husky honden. Ondersteund door mooi beeld materiaal vertelde hij over zijn hobby / verslaving. Hij vertelde over eigenschappen van het ras en de training van de honden o.a. met een wagentje waar dan tot wel 16 honden voor kunnen lopen. Maar het mooiste is natuurlijk in de sneeuw. Het is een hele kunst om zo’n trein te besturen. De honden sturen zelf ook mee, dat moet je ze wel eerst leren. Na de presentatie haalde hij zijn hond binnen, wat een mooi en rustig dier!
Hierna was het weer tijd voor ontspanning / inspanning bij het sjoelen of andere spelletjes wat dan werd vervolgd door een gezamelijke maaltijd, verzorgd door Jan en Gé Bouwhuis. Wij danken de 55+ en Lutten Life (Lutten Life sponsorde de hele happening) voor de goede samenwerking.
Intussen gaat alles weer gewoon door. De mensen uit het AZC komen ook nog regelmatig en hebben het zeer naar hun zin en wij vinden het ook heel leuk. Zo zijn we allemaal buren!
Op 9 april houden we een Paasbrunch (€7,- excl. drinken, aanmelden voor 6 april) en op 16 april komt mw. Boerhof vertellen over “vroeger”.
Tot ziens dus.

Voor aanmelden in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Leen van Dalen 683588. De buurtkamer is op donderdag van 14.00 – 16.30 uur.

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven