Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

Het wordt buiten wat frisser, in de tuin is minder te doen en de kans is groot dat we meer binnen zitten. Dat is prima maar dat kan ook in de buurtkamer. Dat heeft een aantal voordelen, je komt er even uit, je ziet eens andere mensen en ook héél belangrijk; die anderen (mensen die al regelmatig komen) zien ook weer eens anderen. Dat zullen ze zeer op prijs stellen! De buurtkamer is er voor alle leeftijden, ook beneden de 40 jaar. Kom dus a.u.b. eens aan voor een kopje koffie, -thee of fris en een gesprekje. Je hoeft echt niet de hele middag te blijven, je kunt zo weer weg. Probeer het eens!

Op 9 november komen Jannie Slot en Roel Bisschop van de historische vereniging Avereest met film en foto's van de Dedemsvaart en Lutten. Ook dan is iedereen welkom.

Op 23 nov. is er een "Soepen maaltijd". Daarvoor kan je je aanmelden vóór 20 nov. in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bij Leen van Dalen 683588. Kosten maaltijd slechts €6,- (excl.drank).

De buurtkamer is normaal op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven