Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs


Beste dorpsgenoten,
hoera, het is zover! We zijn open / los, maar ook echt los. Op 24 februari ging de buurtkamer na een zeer lange tijd weer open. Wat waren we allemaal blij. Er is zoveel bij gepraat dat er helemaal niet werd gedacht aan spelletjes doen na de koffie. De tijd vloog om, wekkers kregen vleugels.
De heropening werd dan ook uitbundig gevierd met gebak bij de koffie en lekkere hapjes bij de fris- en andere dranken. Kortom het was een feest elkaar weer te ontmoeten! Als u dit leest hebben we ook alweer een gezamelijke maaltijd achter de rug. In principe is er elke maand zo’n maaltijd. De volgende is gepland op 14 april.
Voor wie het nog niet weet: de buurtkamer is open op donderdag vanaf 14.00 uur. Toegang gratis, consumpties niet duur, zowel ouderen als jongeren zijn van harte welkom. Tot nu toe is het zo: wie een keer is geweest blijft komen! U bent gewaarschuwd.
Aanmelden voor een maaltijd kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523 683588

De mensen van de buurtkamer wensen iedereen het allerbeste!
Leen van Dalen

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Klik hier

Ga naar boven