Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,
we moeten het nu hebben over de koopjesmarkt in het Dorpshuis. Dat zal zijn op zaterdag 23 november en begint om 14.00 uur. Er zijn al enkele mensen die iets maken voor de verkoop, maar we zoeken er nog meer. Ook leuke hebbedingetjes zijn welkom.
Je kunt denken aan haak- en breiwerk, zelf gebakken lekkernijen, resultaten van handenarbeid. Verder is er dan natuurlijk te eten en drinken en zullen er leuke prijsjes te verdienen zijn. Echt iets om even voor uit je stoel te komen en iets van de sfeer van de buurtkamer te proeven. Ook voor jongeren! En breng je ouders mee! En/of grootouders!
De opbrengst van het feest willen we geven voor de exploitatie van een rolstoelbus voor recreatief vervoer van bewoners van locatie De Hoogenweg van de Baalderborg om b.v. naar het zwembad te kunnen of een ijsje eten etc.
Ook twee jongens uit Lutten maken hier gebruik van. Meer info kunt u krijgen op de koopjesmarkt.

De agenda:
24 okt. een pannekoeken maaltijd, prijs: €6,- excl. drinken.
31 okt. bezoek van dames en heren uit het AZC. Zij komen eens kijken en ook wat over zich zelf vertellen (met hulp van tolk). Dat heet:”Elkaar ontmoeten”.
14 nov. komt een harmonica-duo.
23 nov. koopjesmarkt.

Voor aanmelden voor de maaltijd en informatie kunt u terecht in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Leen van Dalen 683588.
De buurtkamer is op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

 

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven