Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,

helaas duurt het twee maanden voor u weer iets van ons leest. Een goede reden voor een extra lang verhaal, doen we niet! Maar, wij gaan gewoon door, ook in tijden van hitte is het in de buurtkamer heerlijk koel. Kom het eens testen bij een fris-. of warm drankje met gratis gezelligheid. Het volgende stukje is voor de creatieve knutselaars:" U hebt zich nog niet opgegeven voor medewerking aan de koopjes markt in november maar dat kan nog makkelijk, niet vergeten!
Op 26 september komt Pieter Sanders over de "in en outs van het hart" vertellen. Lijkt heel interessant, ook voor mensen met het hart op de juiste plaats. Van harte welkom!
Dan een kleine overstap naar de maag. Op 22 augustus eten we patat en snacks, op19 september hebben we een high tea. Een wat?? Kom maar eens proberen.
De prijs: €6,- excl. drinken.
Voor aanmelden voor de maaltijd en informatie kunt u terecht in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bij Leen van Dalen 683588.
De buurtkamer is normaal op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven