Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Beste dorpsgenoten,
een nieuwe lente, een nieuw geluid! Dat geldt voor de natuur, maar ook voor sommige mensen. In het vorige LJ berichtten we dat mw. Willemijn Ahlers zou komen vertellen over haar transitie van man naar vrouw. Heel boeiend te horen hoe een man al van jongs af voelde een vrouw te zijn, toch gelukkig getrouwd is, kinderen heeft en dan toch de transitie naar man ondergaat. Wat er allemaal bij komt kijken en ook of vooral hoe de naaste omgeving er mee omgaat en het volledig accepteert.
We hebben er allemaal wel eens iets over gehoord, maar het kwam het toch heel dichtbij en ga je er toch anders naar kijken en over denken. Heel fijn dat we dit soort dingen in de kunnen presenteren.
Dit brengt ons bij het volgende: Op 4 april komen enkele bekende (oud) Luttenaren ons vertellen over de bevrijding op 6 april 1945 onder de titel "Lutten, niemandsland". De vertellers: Gerrit- en Marrie v. Faassen, Altinus Zwaan en Jannie Luisman. Voor echte ouderen wellicht iets van herkenning (misschien kunnen die iets aanvullen) en voor de (wat) jongeren: O, was dat zo?
Ook dan weer gratis toegang.
Op 11 april komt weer een aantal leerlingen van het Alfa College bij ons i.v.m. hun studie opdrachten uitvoeren. Wat dat precies inhoudt? Kom maar mee beleven!
Op 25 april is er i.v.m. voorbereidingen voor de feestweek geen buurtkamer. Wat jammer! Daarna gaan we gewoon weer door!
Dan nog dit. Bent u lid van de Rabo bank en kunt u stemmen voor de Rabo clubkas? Denkt u dan aan de buurtkamer.
Op 18 april wordt er weer voor u gekookt, en wel een Paas brunch.
kosten €6,- excl. drank, wel even aanmelden voor 15 april. Tot ziens!
Voor aanmelden voor de maaltijd en informatie kunt u terecht in de buurtkamer, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bij Leen van Dalen 683588. De buurtkamer is normaal op donderdag van 14.00 – 16.30 uur open.
Graag tot ziens.

 

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Informatie: Klik hier
Direct contact: 0638660316

Ga naar boven