Ga naar onze Facebook paginayoutube grijs

Lutten Veilt

Op 7 juli 2017 vindt er een veiling plaats in de achterste hal op het terrein van Wildkamp-Jarola.
Parkeren op het terrein.


Doel

Opbrengst van deze feestelijke happening is voor de inrichting van het nieuwe schoolplein en de sporthal van De Fontein.
De avond begint om 18:30 u. met een inloop met gezellige live muziek. U krijgt een kop koffie aangeboden en kunt de aanwezige spullen (KAVELS) bekijken die geveild worden. Tevens kunt u munten kopen voor een hapje en een drankje later op de avond. Om 19:30 u. begint de veiling. Deze duurt naar verwachting tot 22:00 u. – 22:30 u. Daarna is er de gelegenheid om nog lekker na te “kavelen” met een hapje en een drankje. Het geheel wordt muzikaal omlijst door zanger Hans van der Velde, die tevens een optreden beschikbaar stelt voor de veiling. Dus hebt u binnenkort een feestje of partijtje, bieden maar. Hans brengt sfeer en gezelligheid voor elke gelegenheid.


De Veiling

Zeer bruikbare spullen uit de oude Fontein worden geveild. Zaterdag 1 juli tussen 10:00 en 12:00 u. kunt u deze bekijken. Zelf demonteren en ophalen kan op vrijdag 14 juli tussen 13:00 en 16:00 u. en op zaterdag 15 juli tussen 8:00 en 12:00 u. Tevens worden ingebrachte artikelen en diensten die zijn aangeboden door de Lutter (e.o.) middenstand, als kavel afgeslagen.

Veilingmeester Gilbert Bastiaanssen zal de hamer vakkundig laten slaan. Het is zeer de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn.
De circa 150 tot 200 kavels komen vanaf nu (stapsgewijs) tot en met 6 juli online te staan. Zo kunt u thuis via de website alles kavels beoordelen, volgen en kunt u online bieden. Het is de bedoeling dat, wanneer u een bod heeft uitgebracht,  u dan op de veilingavond aanwezig bent. Wanneer niemand aan uw bod komt, bent u de koper.

Pinapparaat is aanwezig.
Er zijn geen verdere kosten aan de veiling verbonden.

Een volle veilinghal brengt sfeer, gezelligheid en vast een mooie opbrengst !!

Meer informatie op www.luttenleeft.nl 

Logo Lutten Veilt

Buurtkamer

De buurtkamer is iedere donderdagmiddag geopend van 14.00 uur- 16.30 uur.

Kom gerust eens langs, maar kom wel 'achterom'.

Adresgegevens

Lutten Vlagt 500pxmiddenweg 3
7775 CA Lutten

Zaal huren?

Klik hier

Ga naar boven